Eladnád ingatlanod? Itt egy páratlan lehetőség!

2023. 11. 05.

Az ingatlan eladása sokak számára nagy kihívást jelent. Az értékesítési procedúra hosszú hónapokig vagy akár évekig is elhúzódhat, emiatt sok esetben a végső elkeseredettségtől vezérelve, a tulajdonos a piaci ár alatt is túlad épületén. A lakáspiaci folyamatok megértése, a vevők bevonzása és a megfelelő áron történő értékesítés mind komoly munka. De mit szólnál ahhoz, ha lenne egy olyan lehetőség, ami ezt a procedúrát egyszerűvé és gyorssá teszi?

Az Xdot olyan új szolgáltatással áll a rendelkezésedre, ami teljes mértékben átalakítja az ingatlanértékesítés korábban ismert folyamatát. Ne hagyd, hogy otthonod a reális ár alatt kelljen el! Ismerd meg, hogyan segíthetünk abban, hogy az ingatlanod a lehető legjobb áron találjon új tulajdonosra!

Miben más az Xdot, mint a többi ingatlaniroda? 

Az Xdot csapata nemcsak egyszerű ingatlanértékesítőkből áll, hanem építész szakemberekből. Ennek köszönhetően – Magyarországon talán egyedülállóként – úgy tudunk ingatlan adás-vételben segíteni, hogy a közvetítői, ügynöki tudástáron túl az ingatlan tervezési, fejlesztési és kivitelezési körforgás minden elemét ismerjük. Ezen ismeretek birtokában támogatjuk ügyfeleinket álom ingatlanjuk professzionális értékesítésében. 


Az Xdot Ingatlaniroda szolgáltatásai ingatlan eladóknak

Az Openhouse partnereként az ország legnagyobb adatbázisával dolgozunk, ezáltal lehetővé tesszük, hogy az ingatlanodtól a legoptimálisabb áron válhass meg. Nézzük meg részletesebben, hogyan tudunk segíteni!

Openhouse adatbázis: országos értékesítési hálózat

Az Openhouse a legnagyobb és legkomplexebb ingatlan adatbázissal rendelkezik ma Magyarországon. Ezáltal rengeteg olyan személyhez el tudjuk juttatni ingatlanodat, akik aktívan keresik az ilyen jellegű lehetőségeket.

Tervezés és marketing

Az Xdot tervezési projektek direkt marketingjével és közvetítésével is foglalkozunk.  Az exkluzív vevői igényeket, adaptációs feladatokat is átvesszük a tervezési és fejlesztési folyamat során.

Igény esetén professzionális marketing anyagokat is készítünk, ami magában foglalja a fotózást, látványterveket, animáció/film előállítását, belsőépítészeti moodboardokat, színes alaprajzokat, leírásokat és nyomtatott brosúrákat. Mindezek hozzájárulnak ahhoz, hogy az ingatlanod a lehető legvonzóbb formában jelenjen meg a piacon. 


Fejlesztői tanácsadás és analitika

Ügyfeleink számára szükség esetén fejlesztői tanácsadást nyújtunk stratégiai oldalon, tapasztalati és adatalapú kereslet-kínálat analitikákkal. A meglévő ingatlanokat felmérjük, a terveket digitalizáljuk, illetve bővítési és fejlesztési analitikát is készítünk. 

Sikeres értékesítés esetén ügyvédi támogatást is biztosítunk az adás-vételi ügyletekben. 

Személyre szabott szolgáltatásokat nyújtunk minden ügyfél számára

Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden egyes ingatlan értékesítésére megoldást tudjunk nyújtani opcionális csomagjaink által. Célunk, hogy az eladási folyamat minél gördülékenyebb legyen számodra.

Az Xdot Ingatlaniroda egyedülálló szolgáltatásokkal segít az ingatlanodat a lehető legjobb áron értékesíteni! Ne hagyd, hogy az értékesítési folyamat stresszforrássá váljon! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! >>>





További bejegyzések


Mennyire befolyásolja egy beruházás sikerét a tervezés?

Mennyire befolyásolja egy beruházás sikerét a tervezés?

Legyen szó bármilyen beruházásról is – pl. vendéglátó vagy szálláshely funkciójú épületekről – a professzionális és költségtudatos engedélyezési és kiviteli tervek rendkívül sokat számítanak a megtérülési idő és a sikeresség szempontjából.

Típusház – csak válaszd ki, majd költözz be akár 4 hónap múlva

Típusház – csak válaszd ki, majd költözz be akár 4 hónap múlva

Az emberek többsége azért nem mer belevágni álomotthona megépítésébe, mert retteg attól, hogy hosszú hónapokig, akár évekig elhúzódó procedúrát vesz a nyakába. Az építkezéssel együtt járó stresszről és problémamennyiségről pedig inkább jobb nem is beszélni. Pedig lehet ezt másként is!

Ingatlanközvetítés – az Xdot csapatára már ebben is számíthatsz!

Ingatlanközvetítés – az Xdot csapatára már ebben is számíthatsz!

Minden ingatlan befektető arra hajt, hogy beruházása igazán nagy profitot hozzon. Ma azonban, amikor már az ingatlanértékesítés is kihívásszámba megy, ez nem is olyan egyszerű. A vásárlói igényekhez illeszkedő átalakítási munkálatok után, a megfelelő értékesítési stratégiával piacra dobott ingatlan viszont továbbra is jókora nyereséggel, akár a befektetett összeg duplájáért adható el. Ehhez azonban megnyerő tervek, hibátlan kivitelezés és jól átgondolt értékesítési stratégia szükséges – ezek azok, amikben az Xdot csapatára számíthatsz!