Ezekben tudunk segíteni

Pályázatírás, pályázatmenedzsment
Építész tervezés
Energetikai korszerűsítés tervezés
Átalakítások, bővítések tervezése
Belsőépítész tervezés
Ingatlanközvetítés
Koncepció terv készítés
Ingatlan értékesítéshez marketing szemléletű építésztervek
Típusterv kivitelezés

Szeretnénk jobban megismerni.

A tervezés menete

(Az egyes szakaszok külön-külön és egy csomagként is megrendelhetők.)

 

Design koncepció:

A tervezési folyamat legmeghatározóbb fázisa, mely során a designt érintő alapvető kérdésekről születik döntés. Legfeljebb 2 funkcionális elrendezési séma alaprajzi változata után, egy végleges méretezett alaprajz prezentációja. A kiválasztott alaprajz 3D-s modelljének munkaközi bemutatása, szín és anyagtanulmányok segítségével. Moodboard által (hangulatképi válogatás, burkolat javaslatok, színtanulmány) a designt érintő sarkallatos kérdések megvitatása/megválaszolása. Fotórealisztikus látványtervek készítése alkonyati fényviszonyokban.

 

Egyszerű bejelentés:

Az Építtető igényeit figyelembe véve tartalmazza az építmény elhelyezését, funkcionális (térbeli - alaprajzi - szintbeli) elrendezését és homlokzati rendszerét, valamint összehangolja a megvalósíthatóság, gazdaságosság és összeegyeztethetőség alapján egységes keretbe tervezés során kialakított megoldásokat, szerkezeteket, technológiákat, mindemellett elemzi a tűzvédelmi megfelelőségét az épületnek.

 

Kiviteli terv:

A tervcsomag tartalmazza a jogszabályoknak megfelelő kiviteli szintű tervrajzokat és műszaki leírásokat. Ennek alapján, anyagmennyiségi kimutatások készíthetők, árajánlatok kérhetők be, a kivitelezéshez szükséges információkat tartalmazza.