Ingatlanközvetítés – az Xdot csapatára már ebben is számíthatsz!

2023. 08. 11.

Minden ingatlan befektető arra hajt, hogy beruházása igazán nagy profitot hozzon. Ma azonban, amikor már az ingatlanértékesítés is kihívásszámba megy, ez nem is olyan egyszerű. A vásárlói igényekhez illeszkedő átalakítási munkálatok után, a megfelelő értékesítési stratégiával piacra dobott ingatlan viszont továbbra is jókora nyereséggel, akár a befektetett összeg duplájáért adható el. Ehhez azonban megnyerő tervek, hibátlan kivitelezés és jól átgondolt értékesítési stratégia szükséges – ezek azok, amikben az Xdot csapatára számíthatsz!

Új szolgáltatási csomagunknak köszönhetően, Magyarországon talán egyedülállóként úgy tudunk ingatlan adás-vételben segíteni, hogy a közvetítői, ügynöki tudástáron túl az ingatlan tervezési, fejlesztési és kivitelezési körforgás minden elemét ismerjük. Ezen ismeretek birtokában támogatjuk mind a magánszemélyeket, mind a befektetőket az ingatlanok megtalálásában, fejlesztésében vagy professzionális értékesítésében. 

Segítünk az ingatlan megvásárlásában!

Olyan ingatlant keresel, amiben van potenciál, amiből ki lehet hozni egy igazán profitábilis üzletet? Segítünk megtalálni a lehető legjobb befektetést! 

Az Openhose adatbázis teljes körű hozzáférésével, országos kínálati portfólióval rendelkezünk, így széles választékból tudjuk felkutatni azt az ingatlant, ami jókora nyereséggel kecsegtet. 


A használt ingatlanok esetében állagfelméréseket, szakvéleményeket, fejlesztési potenciálokat és javaslatokat teszünk partnereink számára, majd a későbbi fejlesztési lehetőségek jogszabályi és megvalósíthatósági vizsgálatát is lefuttatjuk. Komplex átalakítási javaslatokat és tanulmányokat, illetve telekhasznosítási vizsgálatokat is készítünk. Üres telek iránti érdeklődés esetén is szívesen nyújtunk helyszíni segítséget. Ügyfeleink döntéshozatalát szakmai észrevételekkel, javaslatokkal igyekszünk könnyebbé és megalapozottabbá tenni. Mindent összevetve, segítünk valóban nyereséges befektetést találni. 

Az építésben, fejlesztésben, átalakításban is számíthatsz ránk!

Az új épületek generál építész tervezése és kivitelezése mellett a meglévő ingatlanok átalakítását, bővítését, személyre szabott megtervezését, sőt megbízható partnereinkkel szoros együttműködésben, kivitelezését is vállaljuk. 


Az Xdot üzleti beruházások esetén több mint 10 éves tapasztalatunkkal támogatjuk a hazai és nemzetközi befektetőket céljaik elérésében. Legyen szó társasházakról, lakóparkokról, középületekről, csarnokokról, ipari, vendéglátó vagy szálláshely funkciójú épületekről, professzionális és költségtudatos engedélyezési és kiviteli terveket készítünk.

Az ingatlan nyereséges értékesítésében is partnerek vagyunk!

Az Openhouse partnereként az adatbázisuk teljes körű hozzáférésével, országos értékesítési hálózattal rendelkezünk, tehát rengeteg potenciális vásárlóhoz juthatnak el hirdetéseink. De nem bízunk semmit a véletlenre, az Xdot tervezési projektek direkt marketingjét, közvetítését is biztosítjuk.  

Az exkluzív vevői igényekről, adaptációs feladatok átvételéről is gondoskodunk az Xdot tervezési és fejlesztési folyamat során. Továbbá egy professzionális marketing anyagot is elkészítünk, ami magában foglalja a fotózást, látványterveket, animáció/film előállítását, belsőépítészeti moodboardokat, színes alaprajzokat, leírásokat és nyomtatott brosúrákat. Mindezek mellett ügyfeleink számára fejlesztői tanácsadást nyújtunk stratégiai oldalon, tapasztalati és adatalapú kereslet-kínálati analitikákkal.

Befektetőként érdekes lehet számodra új szolgáltatásunk? Lépj kapcsolatba velünk és beszéljünk a részletekről! >>>





További bejegyzések


Egy családi ház építésének szereplői – ki és miért felel?

Egy családi ház építésének szereplői – ki és miért felel?

Az építkezés sokak számára teljesen idegen területnek számít, épp emiatt tartanak attól, hogy belevágjanak. Így megannyian inkább kompromisszumot kötnek, és egy már felépített ház megvásárlása mellett döntenek. Pedig egy ház felépítése nem is akkora nagy ördöngősség, mint a legtöbben gondolják – főként ha megbízóként mindig tudod, hogy kihez, mivel kell fordulnod.

Öregedő otthonok modernizálása – lehetőségek és kockázatok

Öregedő otthonok modernizálása – lehetőségek és kockázatok

Az otthonunk az életünk egyik legfontosabb és legértékesebb része. Az évek során azonban, ahogy minden, az épületek is elhasználódnak és megöregszenek. Felújításra van szükség, ami nemcsak a megjelenés és a funkcionalitás javítását jelenti, hanem lehetőséget kínál a korszerűsítésre és az energiahatékonyság növelésére is. A modernizáció ugyanakkor kockázatokat is rejt magában, ezért elengedhetetlen, hogy ezeket a kihívásokat szakértők segítségével kezeljük.

Hogyan segíthet az építésziroda eladni egy ingatlant?

Hogyan segíthet az építésziroda eladni egy ingatlant?

Az ingatlanok eladása számos kihívással jár, legyen szó akár lakásról, házról vagy más létesítményről. Az eladás során szinte kivétel nélkül az a cél, hogy minél magasabb áron és minél hamarabb adhassuk el az ingatlant. Azonban az ingatlanpiacon rendkívül nagy a verseny, ezért fontos, hogy az eladás során megfelelő segítséget kapjunk, hogy hirdetésünkkel kiemelkedhessünk a tömegből.